Vilken lördag ❤️

Och vilket väder ! Jag älskar verkligen varmt och skönt väder med sol av hela mitt hjärta och tillhör inte de där gnällspikarna som måste klaga på vädret jämt.
Idag var det ju dax för Ludvika stadslopp klockan 14:00. Man fick kanonfina jubileumströjor när man hämtade ut nummerlapparna - kommunen firar ju 100 år sen var det även prideparad direkt efter loppet - eller rättare sagt 15:00.
Så mitt och Sariannans mål var att springa våra 6km under 60 minuter så man kunde hinna med att gå med i paraden eller i varje fall se starten av det :)
 
(null)
 
 
Rätt snygga och kaxiga innan loppet - eller hur?
Springningen gick i varjefall bra och vi kom in under timmen och Per som stod i målgången fick oss på bild. Vad verkligen kanonskoj att springa med någon! Jag är ju alltid jämt nästan själv när jag har sprungit så loppet idag gav oss mersmak båda två och nu blir det tjejloppet på en mil på lidingöloppet i höst!
 
 
(null)
 
Efter loppet - med våra jubileumsmedaljer runt halsen och något mer röda om kinderna än innan start. Men lika glada :)
 
(null)
 
Hem och duscha och slappa lite innan vi åkte ut till ön för lite middag. Jag passade på att fota sonen och Svea lite - när de sitter i en båt kan han ju inte smita undan men han kunde ju inte hålla sig från att göra lite fula tecken och miner :) Men det njur jag på.
 
(null)
 
 
 
(null)
 
 
 
(null)
 
 
 
 
(null)
 
 
(null)
 
Per har somnat - hans tur att hämta Anton i natt. Jag slappar i soffan till en gammal goding på tv:n - Sagen om ringen :)
 

Kommentera här: