Söndag

Och det sticker i huden av allt solsken som förgyllt denna dag :)
Härligt - det behövdes lite sol även om myggen formligen exploderat ikväll av värmen efter all denna fukt.
Tog in en bukett syrener idag - de doftar ju så ljuvligt i hela köket när man gör det - även om de inte håller sig så länge. Men man glömmer liksom bort att man kan ta in blommor och bjuta av dem.
 
(null)
 
Tog mig en promenad upp på berget idag igen med Svea och döm om min förvåning när jag hittade något efter stigen som ser ut som en Karljohan svamp!
Känns ju grymt tidigt men jag tror inte det kan ha varit någon som  "överlevt vintern" då den växte helt öppet..Skumt!
 
 
(null)
 
Oavsett är det alltid skönt att få tyst i huvudet när man är ute i skogen i tystnad - händer så mycket i mitt huvud hela tiden annars men i skogen lugnar allt faktiskt ned sig.
 
 
(null)
 
Är helt klar med altanen också och alla blomsterställningar där :) Och givetvis mina solcellsbelysningar som jag ÄLSKAR!
Jag har köpt med mig lite solcellslampor ned till Kenya som jag tänkte ge till kvinnorna som lagar vår mat samt till Noha som kör min motorcykel.
Tror de kommer att gilla dem.
 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Mina fat som jag gjorde av rabarberblad är fortfarande lika fina - jag måste skapa en hög med sand här hemma så jag kan fortsätta gjuta fat! Det var kanonskoj att göra.
Hoppas svärfar och svärmor tar med släpvagnen ned - då kan jag enkelt hämta mig sand uppe i något sandtag - annars finns det väl någon granne jag kan fråga.
 
 
(null)
 
(null)
 
Min lilla köksträdgård :) Med kryddor - nära ingången så jag bara kan smita ut när jag lagar mat. Precis som det ska vara.
 
I morse tog Per och jag bilen och åkte för att kolla om Guckuskorna slagit ut men det hade de ej! Det vara bara massor av bladställningar än - så man får åka dit igen om någon vecka eller två.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
 
Min rabarber är BRUTALSTOR i år :) Idag bjöd den oss på efterätt till middagen - rabarberkräm med kardemumma!
 
 
 
(null)
 
Den här veckan är det mest skolavslutningar för hela slanten!
Mycket matlagning!
Mycket skoj!
Mycket jobb :)

Kommentera här: