Nästan sommarlov och

Nästan bröllopsdag - i morgon - den 13 juni firar Per och jag 19 årig bröllopsdag!
Det är ganska bra gjort tycker jag!
Vi firade faktiskt lite ikväll redan med champagne, räkor, vitlöksmajonäs och annat mums :)
 
(null)
 
Är nämligen nästan sommarlov för mig också - ska bara jobba lite på fredag - men i morgon är jag ledig!
Så himla skönt!
Blev klart med ALLT idag på jobbet och är helt redo för hösten :)
 
Var uppe i Hällsjön här om dagen och en av min mosters Liljor har fått fnatt och typ muterat! Ni ser det vanliga utseendet till vänster i bilden och den muterade till höger! Stencoolt!
Man kan ju undra vad moster haft i komposten.... kryptonit? :D
 
(null)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(null)
 
 
Handlade lite nya blommor idag av bästaste Carina och jag gillar verkligen dessa! De ser ut som pokemons tycker jag - det är en av dem som ser precis ut som denna blomma!
Nu undrar ni väl varför jag vet något om pokemons och får väl erkänna att jag tagit upp denna last igen :) Och jag skäms inte ett dugg!
hur kul som helst och jag tävlar mot eleverna på gymnasiet :)
Sen får man ju röra sig en himla massa och jag är fast besluten att klå dem utan att ladda ned en massa fusk på mobilen.
 
(null)
 
(null)
 
Färska blommor gör mig glad. Skulle jag tvingas leva bland sidenblommor och plastblommor dog nog en del ab mig.
 
Överskred alla mina gränser idag och plockade frivilligt fram symaskinen och lagade Antons jeans idag som var trasiga i fickorna.
Knepigt det där att jag - som är 44 år - fortfarande ska känna det så främmande och ångestladdat att ta fram en symaskin och laga något och känna det som att jag får 1000 vuxenpoäng men jag antar att grunden lades i skolan för det. När man aldrig var intresserad, syslöjdsfröken aldrig kunde inspirera en och man kände att hur man än gjorde så blev det aldrig bra så känns symaskinen som ett mycket mycket främmande instrument...
Jag kan ju inte ens hålla koncentrationen för att skära en brödskiva rakt så att hålla en rak söm utan en massa  böjar eller hål är en RIKTIG hjärnansträngning :D :D
 
Men en ficka på ett par jeans klarade jag :)
 
 
 
 
 
(null)
 
 
 

 

Kommentera här: