Det här är tydligen jag ❤️

(null)
 
 
Enligt personalen på Kibaga <3 Sista dagen hade de avteckning av oss och vi fick så fina presenter och en motivering till varje sak. Jag fick bland annat denna giraff för att den speglade mig - jag har en lång hals för att jag ser dem hela tiden fastän jag är i Sverige och bryr mig <3 Och de känner inte att jag försvinner från dem. Hur gulligt var inte det?
Sen fick jag en underbar kärleksstaty av Lilian och en handväska och en massa gott att äta :) Snacka om att de skämmer bort en <3
 
 
(null)
 
kul i år var att de förberett de små i ettan att sjunga och läsa dikter för oss! Ungarna fick även fika de med. Så kul att se att det går framåt med elevernas delaktighet i skolan och samspelet mellan lärare och elever blir så mycket bättre!
Syntes en STOR skillnad bara från förra året. Det var en av de saker de sa att de ville jobba med till detta år - att få det som vi hade det i relationen till deras elever dvs att det verkade som om eleverna gillade oss, hade roligt med oss och respekterade oss fastän vi inte var särskilt dominanta mot eleverna och det syntes att vi också gillade eleverna.
Och jag måste säga att det VERKLIGEN lyckats med den förändringen till detta år - så himla stolt och kul att vara med och jobba med skolutveckling så handfast som på detta vis - jag lär mig MASSOR!
 
 
(null)
 
Ett foto på mig och min vän Lilian som är matematiklärare och en superpedagog på matemtik! Man skulle kunna plocka in henne i ett svenskt klassrum vilken dag som helst och det skulle funka.
Hon ska ha barn i september! Sitt fjärde

Kommentera här: