Söndag och tappade älghorn

Hittade ett tapphorn idag när jag och Per var ute och gick uppe på travbanan - en enda lång stronk. En sådan tjur kan bli en riktig mördarälg när de slåss i brunsten eftersom han har som ett spjut att stängas med istället för en hel skovel. Men nu ligger den i varje fall på trappan i Stensbo istället.
Mina fina hallon som jag styckfryst klarade inte av strömlösheten i frysen utan hade fryst ihop till en stor klump så idag kokade jag hallonsylt av allt istället. Faktiskt första gången jag gör hallonsylt - blir bra för Anton då det är hans favorit när han trycker ostkaka.
 
Annars är det dax för jobb i morgon och nu startar schemat igång på riktigt. Jag är i Ludvika måndag och tisdag, Grängesberg onsdag och torsdag och Smedjebacken fredagar. Blir fint att avsluta veckan med att vara på toppenmatstället en hel dag - även om jag får erkänna att det är lite läskigt att vara sist kvar på skolan varje fredag <3
 
Ska planera för raketkursen vecka 7 och beställa alla böcker till geologikursen. Skriva in mina arbetstider och planera upp alla prov och få in dem i provschemat.
 
I morgon ska jag också till vårdcentralen och kolla mitt horn som är på g ut ur pannan. Är säkert inget farligt men vill ju inte ha delar på  min kropp som växer där det inte ska växa så att säga - i varje fall inte utan att en läkare har koll på det :)
Innan jul beställde jag ju en massa hederliga foton i papper från alla mina resor och från facebook och tänkte ju att jag nu på jullovet skulle sitta och sätta in och skriva - men där blev det tji - nästan omöjligt att få tag på gamla hederliga fotoalbum!
Så idag beställde jag via nätet! Panduro äger när det gäller pyssel får jag säga. Hoppas de kommer till helgen så jag kan pyssla lite :)
 
Misstänker att denna vecka kommer att gå i racerfart!

Kommentera här: