Dag 2 på Sportlovet: Rynkig men

Nöjd Jenny  - som fotat helt utan filter - på sin favoritplats uppe i Hällsjön i dalgången där det finns Stor aspticka (en rödlistad art som kännetecknar värdefull skog <3 )
Konstaterar glatt att det verkligen börjar bli vår i skogen nu! Nästan 9 grader varmt idag mitt på dagen och det ett herrans liv på både fåglar och rinnande bäckar!
 
(null)
 
(null)
 
Svea skrämde livet ur mig genom att helt plötsligt springa fram till mig och börja skälla och morra bakåt - och hon ville inte ge sig! Så jag kopplade faktiskt henne ett tag. Man har ju hört historier om ensam vargar som i brist på annat sällskap smyger sig på hundar och det vill jag INTE vara med om så hon fick gå med mig. Tog faktiskt flera 100 meter innan hon slutade morra och skälla - så något var det helt klart som skrämt henne.
Måste ju även bjuda på en bild på mig så ni ser att jag faktiskt var i skogen och inte bara tagit bilder  ur mobilen.
Jösses vad rynkig hals jag börjar få. Men jag har bestämt mig för att inte bry mig om sådant längre. Hela kroppen kommer ju att hänga - speciellt om jag har en sådan tur att jag fortsätter gå ned i vikt nu när jag lever mindre stressigt - och vad väljer jag? Rund och potentiellt mer sjuk eller smalare och förhoppningsvis ett längre liv - fast med en massa löst skinn :)
Kanske vinner på bingolotto då får jag väl kosta på mig att ta bort lite löst skinn.... Men å andra sidan kan jag pka utomlands för samma summa pengar som det kostar att operera sig - och vad är roligast?
Enkelt val så skinnet får vara :) Nu har jag ju inte vunnit på bingo eller lotto så det är ju iof inget problem jag behöver fundera på.
Antion körde hela vägen till Hällsjön idag - hämtade Fanny i Grängesberg och sedan hem. Fanny kör en massa på körskolan och snart ska nog även hon och jag våga sätta oss i min bil :)
 
(null)
 
Älskade Svea i morse. När man har hund är man verkligen aldrig ensam :) Hon ligger som en människa varje natt och jag älskar det :) Varmt och skönt även om hon med jämna mellanrum pressar in klorna på insidan av låret på en när hon sträcker på benen :) För självklart ligger hon ju inte på sidan av sängen utan mitt i :D
 
(null)
 
 

Kommentera här: