Operation hopplös - jag vet!

Men är alltid samma sak när jag förbereder för att föreläsa. Jag gör föreläsningen i huvudet i flera dagar först sen sätter jag mig ned -oftast kvällen innan och skriver ned allt och fixar med design och upplägg så det blir som jag vill ha det :)
I morgon efter första lektionen sätter jag mig i bilen och drar till Hällefors där jag ska föreläsa för ungdomar, lärare och kommuninnevånare - typ hela dagen och kvällen - det senaste från rymden, hur man kan jobba med rymden i skolan och hur man som lärare kan utnyttja sitt friutrymme på bästa vis för att hjälpa så många av sina elever som möjilgt - och dessytom behålla sin egen entusiasm och glädje inför det ämne man undervisar i.
Ska bli riktigt skoj och dessutom träffa min goda vän Enar igen.
 
Tur att det inte ska snöa eftersom jag ska köra bil. Kommer tbx på tisdag morgon i tid för att ha lektion med teknikeleverna :)
 
Tränade step idag hemma på Les mills ondemand - det är inte vackert att se på säkert - till och med hunden tittar skräckslaget på mig men satan så svettigt är det så det är garanterat effektivt.
 
 

Kommentera här: