Det känns i benen

Att jag kämpade stenhårt på step-up passet idag kan jag säga. Satan så skönt det är att trycka ur kroppen rejält!
En riktigt bra arbetsdag igen med många saker avklarat!
 
Men själen min är bara varm och go - fick en överaskningspresent idag av en gammal kollega - Jenny! Hon hade hittat ett armband hon tyckte passade mig perfekt - hela solsystemet!
Kommer att bli en riktig favorit kan jag säga <3
 
(null)
 
I morgon är det tisdag och jag har förlagt mina lektioner på eftermiddagen istället eftersom det är ett direktsänt "webbinarium" som vi ska titta på där de går igenom hur Cad-programmet funkar i detalj.
Blir bra.

Söndag ❤️

Och sov tills jag vaknade, åt en lätt frukost och åkte sen upp till mamma och pappa i Hällsjön. Mamma är ju fortfarande kanondålig i ryggen - stackaren - och har så himla ont. Jag hoppas verkligen hon får operation snart så hon blir av med värken - diskbråk är allt annat än skoj.
Hade med mig Svea upp så hon och jag tog en lång lång promenad upp mot Avlången i solskenet! så himla mysigt och skönt i skogen och grusvägen var framme på nästan alla ställen.
 
(null)
 
Att kunna gå på grusvägar så här i början är nästan lika tillfredställande som på våren när man för första gången går på nysopade gator! Visst är det skönt under fötterna?
 
 
Svea trivs när det är skare på sidorna av vägen - då kan hon springa väldans fritt och hon njuter för fullt.
Ska se om jag inte kan ta mig ut mycket denna vecka och gå med henne. Än så länge känner jag faktiskt inte av någon förkylning - peppar peppar ta i trä - så jag hoppas verkligen det får förbli så.
 
VBU har en mediakvinna - som även jobbar som lärare - som kom ut igår poch fotade och filmade och idag la hon upp bilderna och filmerna!
Attans så bra det blev!! Vilken lyx att ha en sådan resurs på jobbet!!!!
 
Här är hennes bild på hela gruppen som var med igår :)
 
 
 
Så glada var vi :) Ser redan fram emot att ha en kurs till senare :)
 
 
 
 
 
(null)
 
Här är en av de norska lärarna - Stian - när han förbereder en av de raketer vi byggde för uppskjutning!
 
 
(null)
 
Här är innefrån lokalen på hotellet - Grand hotell Elektra i Ludvika - som vi var på. Jag har nog aldrig riktigt heller fattat vilken superresurs det är att ha ett så proffsigt företag som dem att samarbeta med. Vilken resurs för Ludvika att vi har dem i kommunen kan jag säga!
 
Nu är det sista veckan innan sportlov! På torsdag ska jag röntga skallen och på fredag är det kemiprov :)
Annars lugnt...... eller rättare sagt som vanligt :)
 

 

Fullständigt suverän dag

Och alla raketer kom säkert i luften 🚀🚀❤️👍
Men helt slut nu - berättar mer i morgon :-)