När dagarna bara går

det är faktiskt ganska skönt ibland :) Även om jag fått en hel del gjort också - men mest bara varit och hängt mycket med barnen. Det värmer alltid hjärtat och ger en massor med energi.
Snart halvtid på detta skolår och jag känner att jag börjar få mer rutin på att vara gymnasielärare mot innan men drar fortfarande en MASSA lärdomar till nästa termin - tex att jag måste ÄNNU mer hinna mer saker i början och testa av eleverna i början för på slutet av terminerna går det bort MASSOR med tid!
Viktigt Viktigt att minnas ännu mer! Tyckte jag var övertydlig vid terminsstart mot mig själv men för min egen skull kan jag göra det ännu mer effektivt första delen av terminen.
Jag har slarvat med friskvård HELA terminen - det måste det bli skärpning på.
 
Ska bli spännande att se resultatet av proverna de tog i veckan - resultaten där kan påverka min levenade åt alla håll så att säga. Oavsett ska jag försöka att ta det som en utmaning och bättre veta än att leva oviss. MEn nu är det ju iof inget dödligt - så ni behöver inte bli oroliga - MEN jag vill ändå veta för att kunna ha koll på hur jag ska leva med mina autoimmuna sjukdomar.
 
 

Kommentera här: