Måndag

Och fick stiga upp vid 04 för att hinna med tåget 05:30 mot Stockholm. Konduktören berättade dessutom att det var sista tåget som han iväg innan det blev något fel på något efter banan och de andra fick åka buss! 
En jäkla tur! SJ och vinter och tåg är VERKLIGEN ingen bra kombo - hoppas att jag tar mig hem i morgon!
Stockholm idag var kallt men vackert - som vanligt!
 
(null)
 
Första mötet var på Rymdstyrelsen där jag hämtade lite material och goda råd innan det var dax för möte på Kungliga Vetenskapksakademin som låg på Östermalm. Vi käkade i deras gamla lunchrestaurang - Grodan - och jag åt en kanongod raggmunk med sikrom!
Sedan hade vi ett bra öppet samtal om eventuella samarbetsmöjligheter i framtiden och jag tror att vi kommer att kunna samverka kring mycket!
Så många bra instanser i samhället som brinner för att få fler ungdomar att våga väja naturvetenskap och teknik som inriktning! Alla behöver inte göra det - teoretiskt så att säga - men branschen behöver så mycket folk inom snar framtid - både praktiker och teoretiker!
 
(null)
 
Sista mötet var på SVT där vi skulle ha en första referensgruppsmöte och prata om upplägget av nya undervisningsfilmer på via Utbildningsradion - som är en helt fristående del och inte alls samma sak som SVT - vilket man lätt kan tro bland annat i och med att de ligger i samma hus....
Spännande möte - och många nya inslag kom upp - MEN - och de kommer att göra provfilmer på våra förslag som vi kommer att få ut och komma med kritik om redan innan jul!
Ska bli spännande!
 
(null)
 
(null)
 
Hittade en komöis i deras Foaje! Bolibompadraken!
Sen stack jag hem till min kusin och käkade middag och pratade massor!
Skoj och gott :)
Nu har jag vandrat genom stan till hotellet och ska strax sova.
 
 
(null)
 

 

Kommentera här: