Jag har vänner

Under altanen på framsidan av huset 💕
Syns tydligt när det är nysnö och trampspår som en hel riksväg mellan fågelmataren med frön och in under altanen. Faktiskt ganska gulligt. Kanske blir en och annan solros som kommer att leta sig upp mellan spjälorna i sommar?
 
(null)
 
Annars då?
Tog mig faktiskt i kragen och simmade i morse på min friskvårdtimme. Anpassade mig efter rådande dålig kondition och simmade bara 40 längder. Bra där. Men det var väldans skönt för både knopp och kropp. Kan inte fatta egentligen att jag med min röriga hjärna trivs med att mata längd efter längd på det där sättet - men det gör jag. Trots det monotona i det.
Förberedde en massa lektioner för att sedan dra till doktorn vid 13. Det var spännande....
 
Visade sig att läkarna i Sunnansjö inte hade en aning om att jag varit i Falun och att den läkaren börjat utreda hurvida jag har gluten eller inte - visade sig att i den anteckning/remiss han gjort står - inte som han sa till  mig att jag måste testa gluten i tre månader för att kunna ta ett prov om jag är intolerant utan det stod OCKSÅ att om jag inte kan äta gluten i tre månader kan de göra ett prov på mig - minns inte vad det hette - och är det negativt behöver jag inte oroa mig för gluten - då är det något annat som stör ut min mage,
Men är det positivt måste jag dock äta  gluten ett tag för att de sedan ska kunna göra en fullständig undersökning. Men trots allt - det var ju kanonnyheter och han blev aningens förvånad när han såg alla anteckningar och undersökningar som den duktiga doktorn i Falun gjort - det var ju han som till och med ringde upp mig när jag var på parkeringen och tog in mig igen för han tyckte inte att de i Sunnansjö gått till botten med de symptom jag har....
 
Så sagt och gjort - 07:15 i morgon ska jag till lab på lasarettet i Ludvika och ta prover  - de måste tydligen skickas till Västerås och analyseras samma dag!
 
Hann även med och klippa mig, handla julklappar, gå på en första date med den kvinnan som förhoppningsvis ska hjälpa mig med träning och kost och träffa vännen Carina.
 
Så, en rätt aktiv dag.

Kommentera här: