Göteborg

Kom ned med tåget 12:30 och hann utan problem checka in på hotellet, äta en langos på stan - det är kulturfesval här - och sedan gå till Universeum för att vara med  juryn som skulle utse vinnarna i Cansat.
 
 
 
 
 
 
Universeum är verkligen ett inspirerande ställe med mycket skoj att titta på MEN satan så mycket ungar det var där idag!! Man fick röja sig fram bland alla övertrötta barn som skrek och härjade.... aningens stressande och jag minns igen och tackar gud att jag inte är småskolelärare utan gymnasielärare :)
 
 
 
(null)
 
Fina skelett  de hade nere i föreläsningenssalen :)
Det var ett duktigt gäng som arbetat med sina Cansats här nere :) Man blir så himla glad av att höra dem prata på de nivåerna de ligger på - det finns verkligen hopp för framtiden!
 
(null)
 
Vinnare blev i varjafall laget "NYS" som ville undersöka höga moln i stratosfären och hur de påverkar ozonlagret negativt och därigenom hur det gör att växthuseffekten går fortare! Spännande va!
 
Uppe i utställningen hade de en massa roliga robotdinosaurier!
Var man ju tvungen att leka lite med!
 
 
(null)
 
(null)
 
 
Djur i bur är ju aldrig kul - men fotade en vacker röd Ibis ändå :)
 
(null)
 
(null)
 
Var ut på stan och käkade och snackade med en kompis som var med ned till Kenya - chefen Johan! Kanonskoj att ses igen och prata av sig lite :)
God pasta med selleri och ett glas öl :) Satt som ett smäck!
 
(null)
 
Eftersom det var kulturkalaset vimlade hela stan med matställen och uppträdanden - hur mysigt som helst!
Göteborg är verkligen den bästa staden! En storstad med småstadskänsla!
 
(null)
 
(null)
 
I morgon ska jag vara på Chalmers 11 och ha möte :)
 

Kommentera här: