Alla

Ska vara med och ha kul i skolan. Det tycker jag är ett bra mantra och det alla vi i skolan jobbar efter och idag har jag varit med två arbetslag ute på aktivitetsdagar  - Natur och Teknik - och fått se så många bra exempel på hur vuxna och elever samarbetar för att just alla ska vara med. Känns skönt.
 
Solen har varit framme och av till hela dagen så jag känner faktiskt lite i ansiktet att jag varit ute hela dagen. Svea och jag fick oss en härlig kvällspromenad efter middagen. Det gäller att njuta så länge ljuset är med en så här på kvällarna - snart är det mörkt som satan.
 
Idag blev det köttfärslimpa LCHF - för mig - potatis för resten av familjen.
Följde detta recept:
https://mittkok.expressen.se/recept/gorgonzolafylld-kottfarslimpa-med-varm-sallad/
 
Men tog ajvar, riven ost och soja istället för agg som bindemedel. Blev kanongott och till och med sonen åt med god aptit - han visste dock inte att det var ajvar i maten :D konstigt det där... fast han är så gammal som 16 år funkar det fortfarande att INTE berätta vad han äter - då äter han.....
Men vet han vad han äter i detalj - och det är något han inte tror han gillar - då äter han inte...
 
 
(null)
 
I morgon är det äntligen dax för lite vanliga lektioner! Nere på Smeden. Ska iof bara ha intro lektion men på fredag blir det på riktigt. Längtar.
 
 

Kommentera här: