Söndag

Som startade lika tidigt som vanligt detta lov med att Svea stirrade ut mig innan 8 och vill ut och gå. Vi tog turen upp på Stensboberget och det var lite kallt så jag fick faktiskt ha mössa på mig,
 
(null)
 
 
Annars har vädret detta lov verkligen varit magiskt bra! Kan inte minnas att vi haft så bra väder ett påsklov någonsin!
Ger en verkligen bra förhoppningar om en kanonsommar!
 
 
(null)
 
Stannde tre gånger på vägen ned och balanserade stenar på hög. Alltid lika roligt varje gång att se hur många man klarar av att stapla på hög utan att medvetet ta platta stenar utan bara dem som finns runt om. Tar man det bara lugnt så hittar man mittpunkten och jämnvikten på de flesta stenar hur de än ser ut. Tillfredsställande.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
Vårblommorna blommar som bäst nu. I morgon ska jag ta mig tid att gräva ned alla de överblommade påskliljorna jag sparat nere i källaren! Förhoppningsvis kommer de ju upp nästa år igen och sprider ännu mera glädje!
 
 
(null)
 
 
Hämtade hem Per idag och det var skönt att få hem honom - men jösses vilket projekt att få ned honom till bilen, in i bilen och hem och in i huset! StackaRN är ju hur orörlig som helst i och med att han inte får använda lårmuskeln alls på sitt vänstra ben. Gör han det kan senan lossna igen och de får göra om alltihopa.
Kommer att bli en pers för oss alla - men mest han så klart - innan han får rutin på allt och hur han kan lösa de saker han vill göra - på ett ben. Mest rädd är jag att han ska få ont i ryggen och axlar - som han ju har ont i i vanliga fall - nu när han går på kryckor. Men vi håller tummarna att det ska gå vägen!
Barbro och Lissie hade varit här medan vi var i Falun och lämnat lite fina blommor <3
 
 
(null)
 
(null)
 
 
Gjorde en favorit i repris idag så Per också skulle få smaka på den goda påskpajen jag gjorde, Han gillade den!
 
 
Skulle springa med Svea ikväll - men när jag kom två kilometer började hon halta så jag fick bära henne hem! Ett sår på vänster baktass!!! Stackars liten <3 Så nu kanske hon inte står och stirrar på mig i morgonbitti?
 
Gnatt

Kommentera här: