Måndag med grit

Och en massa annat - men måste berätta om söndagen först eftersom jag inte hann det igår då jag fick ta itu med en massa saker i Falun.
När jag lagade middag i söndags från ICA kassen tänkte jag - som jag ofta får tänka - att det är tur att barnen inte ser vad det är i som jag lagar och många gånger serverar jag bara  - utan kommentarer vad det är.... Fanny är duktig och äter det mesta men sonen är ju lite mer kräkmagad och försiktig.
Igår var det detta recept med ekologisk rotselleri!! Det har man ju liksom aldrig använt i matlagning innan - men det blev toppen gott! Eftersom jag fick ge mig iväg till Falun mitt i middagslagningen så fick Fanny slutföra receptet men det blev MUMS - som de flesta rätterna från ICA.
Fanny är dessutom duktig på att laga mat :)
 
 
(null)
 
Igår hann jag med en härlig skogspromenad med Svea! Kan knappt fatta att snön är borta för gott - vad det verkar!
Jag blir mer och mer fashinerad över våren och alla årstider ju äldre jag blir :)
Vi gick upp mot det nya lyxhuset mot Ludvika hållet här i Stensbo och smygkikade lite - det blir verkligen kanonfint och vilket GIGANTISKT stall de bygger!! Större än ridhuset inne i Ludvika!
 
(null)
 
Hästarna fick komma ut i sommarhagen och njuta lite och de kunde faktiskt gå och smånafsa efter lite gröna strån!
Jag undrar så när Betty tänker börja tappa lite päls!!!
Hon ser ut som en björn än!
 
(null)
 
Bakade även mitt favoritbröd! Detta liv utan gluten går fantastiskt bra och så kul att baka allt bröd själv :)
 
(null)
 
Idag var det något nytt på träningen istället för Step up - GRIT och TABATA. Det var rätt tufft men svårt och lite ryckigt så här första gången men känner redan nu att det kommer att kännas i kroppen resten av veckan - så då antar jag attd et är ett bra betyg på träningen?
 
(null)
 
I morgon sticker jag till Stockholm för föreläsning! Ska bli riktigt skoj och både föreläsa, lyssna på bra föreläsare och äta god mat och umgås i en miljö som är så inspirerande att den tar andan ur en.
Måste fortfarande nypa mig ibland - fattar inte hur jag kan ha en sådan tur som får göra sådant här skoj!
Träningskläderna är packade! Får se vad det blir på onsdag - gym eller löpning i gamla stan?!?!?!?!?!?!?
 
 

Kommentera här: