Lång dag

Som faktiskt började med  - klockan 08 - att jag och Svea tog oss en lång promenad innan frukost och tog cykelbanan mot Östanbjörka och svängde sen upp i skogen mot travbanan och sedan hem. En himla vacker tur - med spegelblankt vatten över sjön Björken och jag såg den första Storlomen! Det gick inte att luta honom till att sjunga sitt härliga läte, han kikade mest förvånat när jag visslade på honom :D
 
 
(null)
 
(null)
 
Svea var lika glad som vanligt över att få vara ute i skogen och gå. Jag passade på att fånga lite pokemons :) Tycker fortfarande att det är barnsligt roligt att spela det ibland även om båda mina barn skäms ögonen av sig för det - men jag försöker göra det mest när de inte är med :)
 
 
(null)
 
 
Anton gick "all in" idag i solen och käkade en sen frukost i shorts ute i solen på altanen. 
Jag har varit ute hela dagen jag med i solen - det riktigt spänner i skinnet nu - men jag kan lova att det kommer att dröja innan jag sitter i shorts ute - då får det allt bli varmare först i FLERA dagar :)
 
(null)
 
Anton och jag hann till Björnhyttan en sväng idag igen - med en FULL bil.... Satan vad man samlar på sig.
Sen har jag ansat och motionerat hästar.
När Per kom hem åkte vi ut till ön för att sätta i båten och åka ut och öppna upp huset så det hinner bli lite varmt innan de kommer på onsdag. Vi ska fira lite påsk där ute iår!
 
(null)
 
Vyn från vår stuga är ju rätt fantastisk får man medge. Värmde skönt i hörnet på altanen.
 
(null)
 
(null)
 
Sen har jag börjar rådda i alla våra hästgrejer och framföralllt Rödes grejer som jag tänkte försöka sälja av. Men fan vad det fortfarande skär i hjärtat på mig av saknad. Har faktiskt inte kunnat röra hans grejer förrän nu. Men jag saknar honom så himla mycket. Den lycka jag upplevt med honom och stolthet över alla framsteg vi gjorde ihop och det faktum att han faktiskt var min FÖRSTA EGNA HÄST!
Och nu vet jag ju inte riktigt hur det blir med något alls.... Ska jag verkligen skaffa mig en till häst eller ska jag ta en paus några år?
Just nu känns det sista alternativet som det troligaste. Även om det skär i hjärtat. Men det är inte detsamma utan honom.

Kommentera här: