Kväll i stensbo

Och njuter i värmen på altanen i ljuset av några av mina nya älskade solcellslyktor :) Ni som känner mig vet ju att jag är galen i sådant som drivs av solenergi :) Så härligt enkelt och ger stor effekt på kvällarna när man bor så här i mörkret som vi gör i skogen :)
Har varit till Borlänge ikväll och hämtat Fanny och hennes tjejkompisar som haft 18 årskalas för en av tjejerna och sen skjutsat hem alla. Så mysigt att bara sitta i bilen och lyssna på deras tjatter och så priviligerad att få vara mamma <3
 
(null)
 
Annars har det varit en fullsmetad dag på jobbet med lektioner nere i Smedjebacken på Smeden. Idag hade jag bokat ett bord på deras "riktiga" restaurang där eleverna får öva på att jobba på riktigt med det som de utbildar sig för. För 110:- får man varje dag där en suverän tre rätters middag!! Alla dagar är det olika mat och hur gott som helst!
Idag var det carpaccio på oxfile till förrätt, fisk med skaldjurspuré till huvudrätt och chokladbakelse till efterrätt!
Jag gillar verkligen mer och mer riktigt bra mat måste jag erkänna!! Är det ett åldertecken?
 
 
(null)
 
Ekologi med restaurantprogrammet och idag stod det energi och energianvändning på föreläsningen - under ekologiavsnittet - och sedan en lite exkursion till Barken för att se hur man kan se vart det rinner ned mycket gödning i vattnet och hur man kan se det - skillnad på näringsrikt och näringsfattigt vatten och vilka effekter det ger på växt och djurlivet,
Med vårdprogrammet - som jag fått anpassa undervisningen på ett litet annat sätt eftersom de har praktik i flera veckor mitt under kursen - så gick vi idag in på sex och samlevnadsundervisningen - till elevernas munterhet :) Alltid kanonbra lektioner och mycket bra diskussioner :)
 
Helgen blir fullt upp. Per mår bra efter operationen men är ju som sagt nästan helt invalid eftersom han inte får göra något alls med vänsterbenet så jag gör allt :)
Så, ja? Jag har inga problem med vad jag ska göra på fritiden....

Kommentera här: