Hemma igen

efter ett SJ som faktiskt levererade mig i tid  :D man blir nästan lite chockad när resandet får smärtfritt :)
Tog mig faktiskt en redig sovmorgon och tränade inte - GRIT passet i måndags satte sig REJÄLT i benen och axlar kan jag säga - ska bli spännande att testa det igen på måndag.
Träffade en gammal klasskamrat istället och käkade lunch med henne och pratade gamla minnen och nya  - himla kul att ses och kunna göra det "bara så där" enkelt när man ändå är i stan.
 
Gårdagen var kanoners och fick jättebra respons på mitt föredrag och de tankar jag har kring hur viktigt det är för alla lärare i Sverige - inte bara dem som bor i Stockholm - att ha chansen at få fylla på de lärarben vi står på med ämneskunskaper och inte bara praktiska skolfrågor och pedagogiska saker. Vi som har rena fakta ämnen måste ju faktiskt hålla oss uppdaterade om väldigt mycket och undervisningen blir ju SÅ MYCKET BÄTTRE om vi får utvecklas i ämnet också och inte bara göra det gamla vanliga hela tiden.
När eleverna märker att vi är på tårna och med i ämnet och kan svara på en massa frågor blir de ju också mer motiverade och taggade på att lära sig mer.
 
Maten igår gick ju inte av för hackor den heller. Älskar verkligen bra tillagad mat med "rätt dryck" till.
Träffade tre andra pristagare som också de är från Gävle-Dalaområdet. Vi är en hel skock härifrån och vi bestämde oss för att försöka träffas lite.
 
Joggade tre kilometer ikväll utan att stanna!

Kommentera här: