Glad och tacksam

Att man bor i ett land som Sverige en sådan här dag när man varit på Mammografi i Borlänge. Är ju faktiskt helt otroligt att vi regelbundet får bli  testade på detta vis!
Hoppas på ett bra resultat!
 
Men morgon började med promenad för mig och Svea och konstaterade att en stor katt gått i geggan på travbanan antaglige igår kväll  - jag gick ju där på förmiddagen och då var det inga kattspår där :)
Antar att det är ett lo som har revir här - hoppas verkligen att jag får se det live någongång!
Fränt med de stora kattdjuren tycker jag!
 
(null)
 
(null)
 
Hästarna låg och sov och myste i vårsolen idag - tror alla levande varelser njuter av våren faktiskt :)
 
(null)
 
 
 
 
 
 
(null)
 
 
 Anton var med upp till Borlänge idag och jag fick in honom på Kupolen för att handla lite kläder och skor och FAKTISKT prova en kavaj inför skolavslutningen!
Men humöret räckte inte ända fram för att faktiskt bestämma sig för att köpa en kostym idag - så vi får åka upp en vända till :D Han gillar klädaffärer lika mycket som de flesta män dvs inte alls. Tar bara lite på nerverna att vara på klädaffärer med honom men tillsist - när skorna liksom trillar av fötterna nästan - då måste man ju... :D
 
 
 
 
 
(null)
 
Lagade en episkt god viltskavsgryta idag men renkött, lingon, kantareller, karljohan och lite annat smått och gott. Ett recept som garanterat kommer att användas fler gånger.
Hur gott som helst.
 
(null)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(null)
 
 
Unnade även mig lite påskblommor idag :) Är förfärlig på att unna mig just blommor - men det är ju så vackert och jag blir så himla glad av att se dem när jag sitter och jobbar vid köksbordet och kikar på dem :)
 
I morgon ska jag till tandläkaren 14:15 - blir ytterst förvånad om jag inte får dra ut en tand i morgon.
Inget jag ser fram emot men det som inte dödar härdar - min livsfilosofi :)

Kommentera här: