En dag kan ändras så snabbt

Kan man väl lugnt säga. Började morgonen med en promenad med Svea upp på Stensboberget och njöt av utsikten! Så himla vackert - och högt uppe!
Svea stortrivdes som vanligt - min ständige kompanjon ute i skogen <3
 
(null)
 
 
(null)
 
Svea är söt när man är ute - återvänder hela tiden till mig för att se vart jag är och söker ut i åttor runt om mig. Jagar inte efter saker och ting i skogen men SNOKAR i allt! Idag hann hon rulla sig i något snusk med.... som jag inte hann tvätta bort när jag kom hem innan hon snabbt som attan sprang in till Anton som låg i sängen och kröp ned under hans täcke..... Har inte vågat berätta det för honom än :)
 
 
(null)
 
Tandläkaren ringde och ställde in besöket idag pga sjukdom så jag åkte in och fixade med mina vaccineringar inför Kenya i sommar och käkade påskbuffé med Per på hans jobb - mycket mumsigt :)
Gav mig sedan av för att handla allt till middagen som vi skulle ha i morgon med mina och Pers föräldrar - MASSOR med god och spännande mat - och precis när jag varit på sista affären och betalat ringer Per och berättar att han är i en ambulans!
Han har stigit fel när han klev av en stege på jobbet och skadat knät jätteilla - knäskålen på fel sida och något jättefel i själva leden!!
Stackars stackars han! Blir operation i morgon - de kan inte säga till 100 vad som är fel innan de fått titta i honom - och sen kommer det garanterat att bli en LÅNG rehabliltering på honom!
 
Får se om vi åker upp i morgon  - beror på hur borta han blir efter operationen.
 
Svea och jag tröstade oss med en kebab i soffan - min vana trogen faller jag direkt in i tröstätande när jag blir ledsen och stressad - men jag lovar att inte falla helt :) Det är det inte värt  - att förlora alla hälsoeffekter jag ser nu.
Bra att ha koll på sig menar jag.
 
(null)
 
(null)
 
Svea med alla sina leksaker i soffan :) Tigger mat.
 
Så ja? Jag vet inte hur detta kommer att bli men det löser sig alltid :)
 
Dax att sova nu :)

Kommentera här: