Blåtira ?

Kan vara det jag har i morgon när blodet innanför skinnet runnit ned..... Var mer än lovligt klantig idag - skulle kliva in i mamma och pappas bil efter simningen i morse - och satt mig - som jag gör i min egen bil som är lägre... och dängde hörnet på dörren rätt i tinningen och snittade upp ett snitt som blödde som den eftersom det är i huvudet och det blev en fin liten bula och glasögonen trillade av.... Kommer garanterat att bli ett ärr då det var lite djupt och jag får ärr hur lätt som helst :(
Tur jag är tjockskallig :)
Simningen var i varje fall hur skön som helst och jag fick mina 60 längder och en kvart i bastun. Fashinerar mig lite att jag är bättre på att hålla mina friskvårdstider nu när jag INTE jobbar bredvid sporthallen?
Har en aning om att det kan bero på att jag känner mig väldigt mycket mindre stressad av någon anledning.
Var även in på jobbet och kramades lite och träffade Hampus - vi ska ju bestämma tiderna för teoriprovet till jägarexamen!
 
 
 
 
 
Svea fick sig en promenad även i kväll och eftersom det luktade brandrök traskade jag upp på berget för att se om man kunde se någon rökpelare - men det var tack och lov inget inom synhåll. Men det känns lite olustigt att de håller på med flera skogsavverkningar med maskiner runt om vårt hus - just gnistor från maskiner ska ju tydligen vara en vanlig orsak till bränder och man vill ju inte att det börjar brinna så nära ens hus!! Då hinner man ju knappt ut!
 
 
 
(null)
 
(null)
 
Plockade första fästingen av Svea idag som satt fast! Den såg ut att ha setat ett dygn typ på örat!
Så då är säsongen igång för de där äckeldjuren!
Jag fick försesten bort kådan! Kletade in håret i nacken med "bodybutter" och så försvann det - kåda löser sig tydligen i fett!
 
(null)
 
 
 
(null)
 
Maten idag var torsk i ugn med rostade rödbetor, senapskräm och potatis. Smakade mums - och till och med barnen åt med god aptit!
 
 

Kommentera här: