Nöjd

med denna måndag även om det innebar att jag inte var hemma förrän 19:30 och bara hade att fixa hästarna, äta en filtallrik och nu så småningom sova. Hann även med att se frsta delen på vetenskapens värld på tv - det handlade om spanska sjukan idag. En influensa som dödade 3% av jordens befolkning i början av 1900-talet och de influensor vi har idag härstammar från den.
Har haft en himla massa lektioner idag - som vanligt - och denna vecka är det de sista klasserna som gör labbprov. Ganska spännande och givande att se hur vissa av de duktiga eleverna blir helt perplexa när de själva ska organisera och planera och skriva en labbinstruktion som de sedan ska laborera efter för att sedan redovisa ett resultat tydligt.
Men det är av klurigheter och att man får testa, utvärdera och testa igen som man lär sig.
 
Jaktlektionen som vanligt skoj - eleverna är på plats tio minuter innan och vill helst inte sluta när det är slut. Precis som det ska.
 
Jag ångrar så att jag inte tog bilen upp på berget igår natt och tittade på norrskenet - det var fullständigt strålande. Men jag fegade ur när Per inte ville följa med - jag är lite mörkrädd och att vara själv så där i skogen mitt i natten är inte så himlans skoj.
 
 

Kommentera här: