Höstlov

Rätt skönt faktiskt. Har gjort en massa sådant man inte hinner när man jobbar - tex att plocka all mossa i skogen till alla julgrupperna innan snön kommer!
Tack och lov smälte ju snön undan som kom för några dagar sedan så jag och Svea passade på att ge oss ut en vända idag.
 
(null)
 
(null)
 
Så nu har jag en massa liggande på tork nere i källaren - bara att blötas upp när det är dax för julmys i december.
Svea och Sky samsas så där lagom ibland i soffan  - eller rättare sagt Sky vill gosa och då får Svea finna sig i det. Svea ser väl kanske lite besvärad ut på minen - men de är allt ganska gulliga med varandra av och till de där två och jag tror faktiskt att de uppskattar varandras sällskap ibland.
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Idag skulle personalen på ICA där Fanny jobbar vara Halloweenutklädda så hon gick all-in idag och provade till och med linser.
Man förändrar verkligen utseendet helt med dem och jag är så imponerad att hon ens fick in dem!
 
I morgon ska jag besikta bilen - har på känn att det blir dyrt.....

Nu föll Leif GW

i mina ögon efter sina uttalanden om varg och Hedin som sitter häktad för jaktbrott.
Far han med lika mycket osanning och rena spekulationer  om annat som han han gjorde om vargar är hans program på tv bara dynga. Forskarna säger 350 vargar.... Leif säger minst 1000 och det vet ju han.....
Bara ett till exempel - sätt vargarna med samerna och ge dem ersättning för skadade renar istället för att ha dem hos oss.,,,
 
Kommer aldrig mer att titta på något med honom. Vilken gubbe....

En rätt intetsägande studiedag tyvärr

om olika diagnoser och stödstrukturer. En bra föreläsare resten repetition och ostrukturerat.
Jag satt mest och försvann i förra veckans händelser och tankar. Man får så mycket nya tankar när man träffar nya människor och har öppna - strukturerade diskussioner med och att man sen var lite kulturell på toppen av det gjorde jag saken perfekt.
 
 
Jag satt och tänkte idag på en av fotograferna som hade en jätteutställning på fotografiska - och en del av den handlade om kontor och kontorslandskap och hur fruktansvärda de kan vara i sin iver att automatisera och förbättra vårt arbete.
 
Han kallade det så himla bra - han skrev:
" De olika kontoren/kontorslandskapen ger falska föreställningar om trivsel"........
 
När de i verkligheten dödar oss - eller i varje fall - våra runda förmågor och tvingar in oss i det raka och fyrkantiga.
 
I natt ska det komma MASSOR med snö - det ser jag inte fram emot. En vän från Afrika hörda av sig idag och undrade om jag villa komma ned till sommaren igen.