Sakta men säkert

kickar undervisningen igång. I morgon ska jag ned till Smedjebacken och träffa en klass som går vård och omsorg för första gången. Ska bli kanonroligt då många av dem är gamla elever från Kyrkskolan som jag inte sett på flera år!
Vi ska ha naturvetenskap 1 på 50 timmar så det blir hårt jobb men jag hoppas att vi ska ha massor av roligt på vägen.
I morse var jag och tog alla prover på vårdcentralen i Sunnansjö. Precis som vanligt fick de sticka mig massor av gånger och jag sa hela tiden att den kändes som om allt var i kläm i armen och att jag ville luta mig framåt så skulle säkert blodet rinna.
Till sist efter tredje sticket - när det inte kom blod - fick jag luta mig framåt - och vad händer tror ni?
Blodet började givetvis rinna :D Man ska lyssna på patienten.... :D
Jag har ingen diabetes och strumavärdena var bra - tror jag - men gluten proverna kommer väl lite senare. Himla bra det där att man kan gå in på mina vårdkontakter och kolla sina journaler - går så mycket snabbare att få sina resultat då :)
 
Har börjat få fason på de första lektionerna nu - blir mycket jobb de första åren att bygga upp och testa en helt ny lektionsbank. Det man haft i ryggen på högstadiet har man väl fortfarande i ryggen MEN nivån är ju högre och möjligheten att göra lite mer avancerade labbar finns ju där - vilket verkligen gillas.
 
Men det jag gillar mest just nu är detta med tid! vi jobbar ju 35 + 10 på VBU vilket innebär att jag gör 35 timmar på skolan och 10 hemma varje vecka. Så nu kommer jag hem medan det är ljust två dagar i veckan!!!!
Så himla skönt att själv kunna bestämma när jag gör min förtroendearbetstid dvs de 10 andra timmarna!

Kommentera här: