Visum!

var en hel vetenskap att ansöka om - tog en massa tid och de ville verkligen veta allt.
Hoppas verkligen det inte blir något strul med något sådant.
 
Hotellet är klart nu - det var väldans billigt med hotell så jag ska faktiskt bo på det hotellet i Mombasa där Per och jag gifte oss för många år sedan - närmare bestämt 18.
Jag fegar och kör på ett säkert kort av flera anledningar - mycket pga att jag faktiskt reser ensam och jag gärna vill veta vart jag hamnar, de har en BRA standard och de hämtar mig på flygplatsen och hjälper mig att arrangera om jag ska ut på äventyr.
Inte helr klart än vilken dag jag kommer ifrån Kisumu men några nätter vid havet blir det - ska bli skönt att landa och samla alla upplevelser och tankar efter 12 dagars arbete/äventyrande på den kenyanska landsbygden.
 

 
 
 
 
 
 
 
Bilder snodda från deras hemsida på nätet.
 
Kommer att bli så himla spännande men pirrigt. Men precis den känslan jag älskar i livet - att inte riktigt veta vad man ska möta men ändå vara beredd på allt.
Ska skriva dagbok åt Rymdstyrelsen och Esero. Eftersom jag inte har internet under dagarna på landet får jag jobba när jag kommer till hotellet. Men - känns inte som om det kommer att bli så jobbigt.
 
Idag gjorde eleverna det sista på jägarexamen! 13 av 14 klarade sig och det är ett toppenresultat! Även om några var både blodiga och hade ömma axlar så kämpade de som djur och fixade det!
Så stolt över dem och redo för ett nytt år nu till hösten! Då går ju dessutom Anton i 9:an så då får han ta jägarexamen!
 

Kommentera här: