En sådan där dag,,,,,

som inte bara var bra utan SKITBRA!
Började tidigt med att beta av en massa måsten - bland annat beställa allt material till temat "hållbar utveckling" som vi ska ha i Maj med sjuorna.
Sen sprang jag till turistbyrån för att handla en liten present till föreläsaren Carina Ahlqvist som kom till oss idag!
 
Jenny Janssons foto.
 
Sicken toppentjej!
Fångade eleverna en hel timme innan lunch genom att berätta om hennes arbete/äventyr och hur det är att klättra i berg och befinna sig på så höga höjder att man måste tänka på allt för att överleva.
Att tycka det är det bästa som finns att klättra uppför lodräta bergsväggar med 100-tals av meter nedanför och gå över rangliga stegar över glaciärsprickor!
Jag med min höjdrädsla kan inte fatta det men så roligt att träffa och lyssna på en sådan engagerad människa!
Hon hade massor med goda råd till eleverna - att man ska följa sitt hjärta och ha passion, perspektiv och ett syfte med det man gör.
Vi kommer definitivt att jobba ihop med och jag önskar henne all lycka när hon ger sig iväg om ett par veckor för att klättra i ett av de högsta bergen i Himalaya.
 
Sen var det snabbt lunch för att sedan dra till samarkand och en programmeringskurs - idag fick vi äntligen lämna blockstadiet och skriva riktig kod för första gången - faktiskt riktigt kul!!!!
Kommer att bli en rolig del att plocka in i undervisningen på ett pedagogiskt sätt.
 
Ikväll hade vi det sista öppna huset för denna termin -skönt att de är över nu. Är ganska jobbigt med så här många sena kvällar.
 
Gnatt

Kommentera här: