Att äta lchf

Är verkligen aldrig tråkigt - det kan man inte säga. Än så länge - efter 6 veckor - har jag inte haft några återfall och det känns nästan lite förvånande.
Brukar inte ha en sådan här karaktär och målmedvetenhet. Vad har hänt? :-D
 
(null)
 
Men jag vet också hur det brukar bli - efter en stund glömmer man bort hur jävlig magen och kroppen är på socker och mjöl och man fuskar..... Men ska verkligen försöka hålla i längre denna gång.
 
Annars har dagen varit bra men jävligt intensiv! Hade prov dag idag och mitt mellan proven en föreläsning på samarkand med en massa chefer från olika delar och företag i kommunen.
Eftersom jag glömt min eminenta lunchlåda var jag så nervös efter föredraget hur jag skulle palla ett prov till men tack och lov hade jag en glömd propud coccos i kylen på jobbet som slank i.
Så dagen gick trots allt och lunchlådan var det första jag åt när jag kom hem.
 
Ta till vara varje dag <3
 
 

Så klantig!

När man taggat för den fenomenala lunchlådan...
och jag glömmer den hemma.....

Det kanske inte ser mycket ut för världen ...

Men har man fastat i fyra dagar så känns denna lunch som en dröm i morgon👍😜 melon och fetaost sallad !!
Kan inte fatta att jag faktiskt klarade av att genomföra hela fastan- har aldrig klarat det förut men denna gång gick det !
Det där med att äta det sitter verkligen mest uppe i huvudet - man känner nästan lite sorg över att inte äta mat - men satan så stark man känner sig när man klarar det 👍🏿
Har faktiskt knappt varit hungrig alls och inte alls haft några humör svängningar och sockerfall :-)
Klarade till och med av att vara på ett partylite   Sammankomst ikväll utan att fuska :-)

Och ja, jag har i dessa sex veckor följt ett program som jag ska fortsätta med - jag äter lchf och 5:2 - vilket passar mig perfekt och menyn är inget jag kokar ihop själv utan är via en dietist 👍

(null)


Intervjun i P4 gick kanon - hon ringde upp 25 sekunder innan sändningen startade! Perfekt för då hinner man inte tänka för mycket och bli nervös :-)

Gillar radio