Fredag ❤️

Med allt liksom. Friluftsdag med hela årskurs 7 på Skuthamn och de skötte sig galant! Vi gjorde en sådan där dag där vi inte styr och ställer utan vi lägger upp ett smörgåsbord med aktiviteter så får de gå runt, mysa, prata, chilla och göra det de har lust med. Brukar faktiskt funka helt perfekt så här i sjuan innan sommarlovet!
En av de roliga aktiviteterna var att vi bjudit in seglarklubben som lät tre grupper testa på segling - var riktigt populärt hos eleverna och vädret var ju verkligen med oss idag.
Huden hetter lite men är inte bränd nu ikväll!
 
(null)
 
Gjorde klart min sista sommarplantering i går - i ett av de rabarberblad jag gjöt av beting förra året. Jag älskar verkligen taklökar och mixen med betongen och slaggstenarna blir verkligen vacker!
Altanen är riktigt mysig att sitta på nu med MASSOR av blommor.
 
(null)
 
Barnen tremänning - min Kusin Pers yngsta dotter Sabina - tog studenten idag så jag och barnen var dit och grattade henne och passade på att ta ett gruppkort med de andra tremänningarna också!
Så kul att ha dem alla på samma bild!
 
(null)
 
Kvällen tillbringades sedan på ön där Pers lillasyster med familj var och vi grillade och umgicks. 
Nu är vi hemma, Anton har åkt till en vän i Grängesberg på mopeden och jag ska strax krypa ned i sängen.
Känns verkligen att det är lov snart!
1 emma:

skriven

vilken fin plantering :)

Svar: Ja, den blev kanon! Testa att gjuta egna blomkrukor och blad sen och plantera i - är himlans roligt och lite tillfredställande :)
Jenny Jansson

Kommentera här: