Märks som vanligt

Att jag är redo att jobba nu.

Har lagt in tre kilo gurka som ska avnjutas i vinter :-)

(null)

Bullar

Och annat gott blev det idag.
Fanny och Anton bad på sina bara knän om vetebullar idag och jag kan ju inte vara så elak att jag inte låter dem få det - så det blev 60 stycken. 30 i frysen och 30 för dem att äta mu :D Inte klokt vad bullar tonåringar får i sig när de kan dricka mjölk till!
 
 
(null)
 
Sen blev Anton så himla sugen på hemmafriterade pommed med hemmafriterad Kyckling så han till och med åkte till Coop för att handla åt mig så jag kunde laga det!
Men satan så varmt det blev i köket - dog nästan av värmeslag :)
 
I morgon ska jag dra rätt höften hos Bertil - ska bli skönt.
 
 

Jag börjar bli gammal

bara att konstatera.
 
Ichias i höger sida - ägnat dagen åt yoga och bokat ny tid hos min kiropraktor som får dra rätt mig.
 
Struman med alla biverkningar märks mer och mer - jag har ju bland annat vitiligo dvs jag tappar pigment och får vita fläckar. Det har för flera år sedan börjat försiktigt på händerna men i sommar har det EXPLODERAT på händerna och bara väntar på att det ska börja sprida sig.
 
En annan biverkning är att man har B12 brist men det äter jag medicin mot.
 
En annan är att man är känslig för gluten och många kolhydrater. Mitt LCHF leverne gick inte särskilt bra nere i Kenya - var väl den enda nackdelen med att vara där - man var tvungen att äta allt så att säga - och jösses vad jag känner det i kroppen.............. och i mina stackars stackars tarmar.
 
Men nu ska det bli ordning på torpet igen.
 
Så när jag sitter här slår det till med värk i alla leder..... Ett säkert tecken på att sjukdom och feber är på intågande i min kropp så nu är det bara att bädda ned sig i sängen med varma sockor och hoppas på att immunförsvaret gör allt i natt för att göra mig frisk.
Vore trist att vara sjuk sista semesterveckan