Ni vet när man?

hör en massa hemska saker om en person?
De kan ha gjort de mest avskyvärda saker och man bygger upp en helt enorm bild av ett monster - för man hör bara talas om personen i andra hand - från den som är drabbad.
Och nu pratar jag inte om att det är en massa lögner om personen utan vidriga jävliga saker som personen VERKLIGEN gjort.
 
Men när man träffar personen för första gången så blir den största chocken att??
 
Det är en HELT VANLIG MÄNNISKA MAN TRÄFFAR OCH INGET MONSTER!!
 
Fastän jag är 43 år gammal glömmer jag fortfarande bort att det syns inte på människor om de är ruttna innuti eller gjort vidriga saker - när man träffar dem är de just bara vanliga människor.
Vanliga människor som också kan visa ånger för vad de gjort för?? Vad är oftast den största orsaken till att de gjort vidriga saker??
 
DE HAR ETT JÄVLA BEROENDE AV ALKOHOL ELLER DROGER SOM GÖR ATT DE SUMPAR HELA SIN FAMILJ FÖR ATT FÅ SITT JÄVLA RUS OAVSETT!!
 
Så snälla ni som är drogliberala - förklara gärna för mig HUR FAN LEGALISERING AV DROGER SKA GÖRA VÅRAN VÄRLD BÄTTRE??
ÄR DET INTE TILLRÄCKLIGT MED ALLA FAMILJER SOM SKJUTS SÖNDER AV DEN VIDRIGA DROGEN ALKOHOL? TROR NI ATT DET BLIR FÄRRE FAMILJER - MINDRE LIDANDE - OM MAN LEGALISERAR NARKOTIKA OCKSÅ??
 
 
Kom ut i verkligheten för fan! engagera er några månader i barn som lever i familjer med missbruk så ska ni få se hur kul det är för barnen. Hur kan det bli bättre för barnen om narkotikan är laglig?
Barnen i alkoliserade familjer mår INTE ETT DUGG BÄTTRE  för att spriten är laglig.

Kommentera här: