Lördag

och har verkligen gjort allt för att ta det lugnt. Nästan lyckats faktiskt :)
 
 

Tänker inte....

...gå längre ut från tomten denna helg än jag behöver.
Annars en riktigt bra vecka - som varit fullt upp men helt ok.
Stolt över mig själv att jag sa nej till en intervju med en journalist som jag aldrig kommer att ställa upp på intervjuer med igen - vill han intervjua mig får det ske om tidningen ber om det utifrån mitt arbete - som privatperson är det tvärNEJ.
Fick också ett telefonsamtal idag som gjorde mig så varm om hjärtat och fortfarande övertygad om att mitt jobb som lärare och kontaktperson är det bästa.
Som kontaktperson är man med genom både himmel och helvete, men man står liksom där, kvar fast omgivningen kan vara ett sådant elände att folk skulle få gråa hår för mindre.
När det sen löser sig till det bästa trots att det varit extrem kaos - och man får ett samtal från en lugn och trygg en som vill ha kvar en i sitt liv sin stöd - då svämmar hjärtat över <2
 
MEN, jag har lärt mig mycket om soc och polisen och hur TANDLÖS lagen egentligen är som ska skydda våra ungdomar. Här är det lika som sjukvården - man måste vara frisk för att orka vara sjuk! Det måste finnas folk runt en som kämpar för en - annars faller man obenhörligen!
 
Kram på er!

Sjukt imponerad idag

Av företaget partykungen som jag köpte min star wars dräkt ifrån - ögonen funkade inte - de ska lysa röda - så jag ringde idag för att reklamera.
Jag behövde bara skicka dem en film som visade att ögonen inte funkade så skickade de en ny dräkt - och jag kunde behålla den gamla!
Det är service det 👍🏻

Föreläst för politiker och intresserade idag om mitt jobb på kyrkskolan - gick bra ❤️ men sjukt imponerad av er som frivilligt vill vara politiker 😂