Då så!

Halva veckan gjord och snart helg. Lika kallt idag - nästan femton minus - och på tok för kallt för att hitta på något utomhus enligt mig.
Glad man kan vara inne och jobba ska jag säga!
Idag gick jag in och stöttade en kollegas klasser då hon blivit sjuk och de skulle precis börja bygga raketer! Gick kanoners men fick jobba en hel del då min planeringstid försvann - men vad gör man inte för eleverna. Får jobba ikapp i helgen!
 
I natt sköt Elon Musk upp sin jättestora raket - men mest uppmärksamhet har nästan det faktum fått att han satte sin tesla längst fram i raketen och den nu är på G mot Mars och ännu längre bort. De hade till och med satt en testdocka i förarsätet.
 
Skitsnygga bilder de fick till!!
 
 
Bilen med föraren och jorden i bakgrunden.Föraren hänger lite nonchalant ut med ena armen genom vindrutan!
Att välja att skicka ut sin Tesla av alla föremål i rymden med sin raket är verkligen att visa attityd mot hela den "fina " forskarvärden där allt ska vara så viktigt och förstå-sig-påigt hela tiden. Här var det verkligen:
Jag betalar raketen - jag vill skicka ut min bil i rymden som ett statement att jag - och alla andra människor på jorden - faktiskt kan göra vad vi vill!
 
Men sen, erkänn - bilderna är MAGISKA!
 
 
 
 

Kommentera här: