Smedjebacken

Är  det som gäller hela fredagarna och jag blev på glatt humör direkt när jag hämtade kaffe till frukosten när den spillda mjölken med två kaffeplumsar i - såg ut som en glad gubbe som skrattade åt mig :D Ser att det nästan ser ut som ett stekt ägg men är bara ett härligt spontant konstverk av mjölk och kaffe.
Sensmoral - man ska inte gråta över spilld mjölk :)
 
(null)
 
Idag började vi jobba med ryggradsdjur så jag fick den härliga uppgiften att gå igenom fiskar, groddjur och kräldjur idag. Så härliga grupper av djur med så mycket spännande information om och bisarra mellanting att eleverna inte kan undgå att tycka det är lite kul i varje fall.
Rättade en massa inlämningsuppgifter och innan lunchen tog jag mig en snabb promenad genom byn. Vissa delar i Smedjebacken är verkligen vackra.
 
(null)
 
Kyrkan går ju verkligen inte av för hackor och har en underbar placering ned mot sjön. Var och tittade till alla gravarna.
 
(null)
 
(null)
 
Och smög mig in i Kyrkan och tände ett ljus och skänkte lite pengar i deras låda som går till dem som behöver det så här i jultider.
Kyrkan är en sådan varm och öppen plats.
Trivs där konstigt nog.
 
(null)
 
Att vara på en skola som har vårdutbildning gör ju att det finns helt annan utrustning än vad jag är van med annars. Var HELT SJÄLV KVAR PÅ SKOLAN och skulle ställa tillbaka det skelett jag lånat i metodrummet - och där har de en massa sjuksängar med "patienter" i som de övar på.
Faktiskt lite läskigt och var inte så kaxig när jag gick runt där själv - erkänner jag.
 
(null)
 
Lär mig nya saker varje vecka.

Kommentera här: