Idag har jag gjort det jag drömt mardrömmar om!!!

Är ju jag som klipper Per - fast jag egentligen inte alls är lämpad för det då jag inte ens kan koncentrera mig länge nog för att skära en brödskiva rakt - men så är det i varje fall. Idag var han stressad för att han skulle se skidskytte, maskinen jäklades, jag låter alltid han ställa in alla inställningar på den så att om det blir fel är det hans ansvar (fegt jag vet - men jösses - jag  klippa hår..... luktar katastrof lång väg). Eftersom maskinen jäklades tog han den en extra gång, oljade den, var stressad, jag blev stressad, han ger mig maskinen som han alltid gör och jag drar en väntd rätt över huvudet på honom för att genast inse att han inte satt på munstycket fram som håller upp rakbladen de 11mm han vill ha...........................!!!!!
Han har en racerbana DELUXE över huvudet!!!!!!!
Jag skrattar så jag gråter, vi blir irriterade bägge två och tar en paus i en halvtimme innan vi båda två är så pass sansade att jag klarar av att försöka minimera skadorna jag ställt till med. Men JÖSSES säger jag bara..... Skrattar till och med så jag gråter när jag skriver detta och får ont i magen av skratt,,,,
 
Tur jag har en snäll man och att hår växer ut fort....
Och snälla ni - kommentera inte hans hår om ni ser honom
 
Annars en dag framför datorn och förberett veckans lektioner!! Växter, Svampar, Etologi och Evolution och Moon Base Camp Challange!!

Kommentera här: