Att läsa en bok

Har jag inte gjort på ett tag - i varje fall inte böcker jag läst av "egen vilja" (har mest varit kurslitteratur och så...) Utan på sista tiden har jag lyssnat på böcker.
 
Men idag har jag köpt mig ett undantag efter ett suveränt samtal med damerna inne på Globe bokhandel i Ludvika! Vi blev givetvis att prata en massa om Kenya och förhållandena i byn och hon tipsade mig om hans två böcker - och att detta är den första man ska börja med och att de ska vara KANONBRA!
 
(null)
 
Så ja, jag har faktiskt börjat läst ikväll och än så länge konstaterar jag att han är bra och med ett lättförståeligt språk och med budskap.
 
Annars har det varit en bra första dag på jobbet! Känns helt ok och ska bli spännande att träffa alla kollegor i morgon.
 
Har bokat en höstresa till mig och Per idag - den 28 september ska vi på Circus i Stockholm och kolla på Tommy Körberg!! Vi ska bo på Lady Hamilton som ligger jämte slottet i Gamla stan!! Blir en fredag till lördag så blir skönt då man har hela helgen kvar när man kommer hem.
 
 

Kommentera här: