Söndag

Och solen har lyst på himlen nästan hela dagen. Faktiskt så skönt att man kunde lägga sig på trädäcket ett tag och njuta lite i solen - fastän det är äckligt med snö än.
 
(null)
 
Roade mig med att skotta halvvägs in i "förgården" till ridbanan idag - satan vad snö och vad hårt det var! Per måste lära mig hantera snöslungan! En av de få saker jag faktiskt inte lärt mig än och idag hade jag verkligen behövt den.
Snön var så hårt packad att det var skare ända ned i botten. Lär ha en magnefik träningsärk i morgon och då ska själva "hagen" skottas så att vi kan sko hästarna där på tisdag - är planen :)
Sen om man skottar så smälter ju snön aningens fortare i varje fall - om man får fram den mörkare backen. Mörka färger absorberar ju värmeenergi medan snöns vita färg reflekterar värmen.
 
(null)
 
Sky är så mysig när man är själv med henne hemma - hon tar för sig så himla mycket. Ligger bredvid mig i sängen varenda natt. I vanliga fall jagar väl Svea bort henne antar jag - även om det är Sky som bestämmer över Svea.
 
(null)
 
Internet i huset och mobilen har inte funkat som det ska sen förra veckan så jag kollade in störningar på telias sida idag - på vårt område - och fick upp detta!
Stämmer det är det ju hårresande! Måste ringa dem bara det blir vardag igen! Felet anmäldes redan i januari och beräknas vara löst i.......... JUNI!!
Så kan det ju inte vara!!! Vägrar betala i ett halvår för en tjänst som inte funkar!
 
(null)
 
Annars är allt tbx som vanligt nu. Har haft tre dagar där jag släppt lite på matkraven - är ju ändå påsk - och satan vad man känner av att man binder vätska direkt man släpper på med kolhydrater - och vilka svängningar man får!
Men nu är det hårda bananer som gäller ett tag till. Ska bli bättre och friskare i kroppen men nu ska mer fokus flyttas på att träna mer - nu har jag gått ned så pass mycket i vikt att jag vågar ta i lite mer med träningen utan att riskera att få ont.
Körde ett power yoga pass idag - efter snöskottningen - och konstaterade att JAG ÄR PINSAMT OTRÄNAD!
Måste försöka sätta några träningsmål som är utvärderingsbara..... Får fundera på det tills i morgon.

Kommentera här: