Skare!

Hela vägen upp på Stensboberget så det gjorde att jag kunde gå efter vägen - trots mängder med snö - och Svea kunde springa som en galning efter vägen :)
Himla skönt och en massa steg i kroppen idag med.
 
(null)
 
Skoningen av mina röda skönheter gick också bra och det var trevligt att få prata en massa med favorithovslagaren. Men Nu längtar jag verkligen på att snön ska försvinna. Lika bra ridvägar som jag har när det är barmark - lika uselt är det på vintern - finns ingenstans att rida eftersom inget plogas och Röde är fullständigt livsfarlig att sitta på i halka - han blir värre än Bambi på hal is och är en fara både för mig och honom.
I morgon ska jag besöka vaccinationsbyrån och fika/köpa hemagjord choklad hos en god vän. På fredagar är det ju lite mys - inte överdåd - men ska man äta gott ska det vara KVALITET! Inte skit - så då är några hempraliner tusen gånger bättre - med ett rött glas vin - än billigt skräp som bara innehåller socker.
 
Sitter och funderar på vad jag ska göra på kvällen den 13:e april som jag har "över" i Stockholm. Man kan ju inte bara sitta på hotellrummet? Och har ju möten hela dagen på lördagen så det är inte heller läge för krogvända.
Lutar allt mer åt teater - Dramaten. Jag har aldrig varit där någongång.
Vad hade du gjort när du har en kväll i Stockholm över? <3

Kommentera här: