Konstaterat glatt

att det är svårt att skriva på engelska när man skriver ansökningshandlingar. Tur det finns google translate MEN man ser snabbt ändå när man använder det att det blir många fel.
Men man lär så länge men lever och jag är himla sugen på lite äventyr.

Lägger om undervisningen nästa vecka med tanke på orkanerna som är på g mot Florida. Eleverna kommer att ha MASSOR av frågor så det passar rätt bra att ta dem på NO:n där man har chansen att förklara vad det är, hur det uppstår och allt annat spännande de kan ha funderingar om.
Om man tittat på filmen "Day after Tomorrow" och minns det som ställde till problem där - som de såg från ISS i filmen - tre gigantiska orkaner som svepte över världen så ser det rätt otäckt ut när man ser de verkliga bilderna som ISS tar denna helg över USA och Atlanten och det är just TRE orkaner som är på G in över Florida....

och just ja - global uppvärmning och så är bara påhitt va?
Såg till och med en politiker i USA som skyller på de homosexuella - att Florida är utsatt för guds hämnd för de varit för snälla mot homosexuella och gett dem för mycket rättigheter....
Man vet nästan inte om man ska skratta eller gråta.

Har tillverkat en massa god mat idag - bland annat stuvad blomkål och varmrökt lax till lunch och kantarellpaj med västerbottenost till middag.
Det var mums.

Kommentera här: