En skön dag

i skogen med jaktlaget. Vi hade övningsskytte och Anton testade att skjuta med mitt gevär för första gången - och det gick kanonbra!

Men kolla in på kortet nedanför vilken perfekt bild det blev - den där eldslågan ser man inte med blotta ögat när man skjuter - men på bild fastnade den!

 
 
 
 
Kan knappt fatta att Anton börjar bli så gammal! Nästa år får han sitta med eget gevär med mig på pass och ha uppsiktsjakt - dvs jag sitter också med gevär och skjuter rätt om han skjuter fel så att säga.
Måste börja titta på ett gevär till honom - helst låna ett eftersom han ju kommer att växa MASSOR från nu till fullvuxen man så jag behöver ju ha ett gevär till honom han kan växa i.
Antar att han helst vill ha mitt....
 
 
 
Jag sköt riktigt bra idag - hamnade någonstans i mitten. Känns som om skyttet går bättre med åldern - man är väl inte lite nervös längre när det blir sådana här tillfällen när man räknar poäng.
 
 
Anton drömmer om att vi ska skaffa en gråhund som han kan jaga in och sedan bli hundförare. Vi får se hur det blir med det :-). Han kommer ju att vara utflugen ur huset några år efter gymnasiet så då måste ju hunden bo här - men jag hoppas väl att jag ska vara pigg så länge att jag kan hantera och ha en älghund i många år till.
 
 
Riktigt kul också att ha två om mina favoritkollegor på jobbet i jaktlaget - och här ser vi ut som muppar alla tre <3
 
 

Kommentera här: