En bra men sen

Dag med diverse uppdrag och föräldra möte med alla jaktelever på kvällen .

Trött som en gnu och måste komma ihåg att lösa ut medicinen i morgon 👍 Mot piggare tider förhoppningsvis 

Jag gillar

Våran bakmaskin. Använder faktiskt den mer än vad jag trodde. Att vakna till nybakt bröd är mumma.

 
 
 
Annars har jag fått varit arg ikväll. Var meningen att Fanny och Andreas skulle vara hemma själva ikvälll då Anton skulle på hockeyträning men han var trött och sliten efter två dagars spelande - och dela rum med två snarkande pappor - att han valde att stanna hemma och ta igen sig ikväll.
När jag matade hästarna fick jag se en bil stanna vid våran tomtgräns med lysena på och stå där typ 10 minuter. Tänkte först att det var en kissande turist men eftersom det var mörkt och den stod där så länge blev det lite otäckt efter ett tag.
Till och med barnen inne i huset märkte bilen och pojkarna var precis på väg att ta med svea ut på promenad och kika på bilen när de fick syn på en gubbe som kommer ur bilen och går emot vårt hus!
De kastade sig in i huset igen när det plingade på dörren. Jag öppnade och då var det givetvis en jävla försäljare från ett LARMBOLAG! Kan säga att jag inte var snäll i tonen när jag sa att vi inte var intresserade fast han tjatade.
Hur i helvete tänker man att det är en bra försäljningsstrategi att stå vid ett hus som ligger nästan ensamt i skogen med lamporna på och sen komma och knacka på? I mörkret!
 
Man blir lite galen ibland på folk.....
 
 
 

Veckorna bara....

rasar på och snart redan vecka 38!!
På torsdag åker vi iväg med hela gänget till Göteborg!! Måste komma ihåg att gå upp till Marnäsliden och hämta det kort jag ska ha med mig så jag kan betala all mat :-)
I morgon har vi också fotografering med klassen! Och på tisdag är det föräldramöte med alla jakteleverna!
Helgen har varit lugn men ändå hunnit massor. Blir lite annan matlagning som sagt när bara Fanny och jag är hemma. Idag mumsade vi blomkålsbiffar som var supergoda!
 
Grabbarna vann cupen uppe i Sundsvall! Så jäkla roligt för dem!
De är på hemväg nu - kommer väl hem runt 24 så kommer inte att bli skoj att få upp honom till skolon i morgon kan jag säga.
 
Puss på er :)