Slut på helg

Och den har varit riktigt bra :-)
I lördags innan jaktfesten åkte Per och jag upp till en plats vid Kullen där han via jobbet fått tips om att det är ett nytt hygge som gjort att man en av de mest magnifika utsikterna i kommunen.
Och mycket riktigt var det verkligen kanonvackert där - även om vädret var lite dåligt men man såg verkligenm hur långt som helst - nära på ända ned till Ludvika
 
 
(null)
 
(null)
 
En av tankarna man fick var ju att det skulle vara kul att åka upp dit en stjärnkklar natt - helst med lite potential för norrsken - och ta med sig stativet och kameran och fota massor!!
Blir det inte så mycket snö på ett tag och vägarna håller sig lika frysna så är det ett möjligt äventyr att ta sig för. Vägarna var nämligen helt ok till och med för min skruttiga volvo att ta sig upp där.
 
Jaktfesten blev kanonlyckad och maten från Cantina gjorde succé. Som vanligt blev det massor över. Vi åt och sjöng och hade skoj. Snälla Jenny tog av ett huvud från ett rådjur och en lever som vi ska använda och dissikera i hennes klass där hon är elevassistent. Ska bli kul :)
 
Dagen har ägnat sig åt att få på alla hästarna brodd, städa och tvätta/stryka julgardiner. Ett nödvändigt ont :)
 
Veckan som kommer blir full som vanligt. I morgon är det VFU utbildning - första träffen.Det är en handledarutbildning på 7,5 poäng för att få ta emot lärarstudenter. Känns väl som om alla måste dra sitt strå till stacken för att locka fler lärare till kommunen.
 
Snart jul <3
 
 
(null)
 

Kommentera här: