Pepparkaksformar ?

Hur kul som helst !
Har testat att göra pepparkaksformar i 3D printen och de blir hur bra som helst! Har även gjort en med Darth Vader men den glömde jag på jobbet - tänkte nämligen testa dem i helgen när jag tänkte baka lite kakor :)
 
(null)
 
Ny teknik öppnar verkligen upp möjligheterna för mer roliga projekt mellan ämnen på skolorna. Jag blir i varjefall väldigt upplevad och stimulerad av att utvecklas och lära mig nya saker.
Det är väl en del av tjusningen med att jobba med undervisning - man måste ständigt utvecklas för att hänga med och vara en bra lärare.
 
I morse var jag och tog de blodprover som behövs inför läkarbesöket nästa torsdag samt en sista vända hos kiropraktorn. Benen och höften var mycket bättre nu - det skilde knappt en cm på benen - och det var ju bra.
 
Dagens lektioner har också varit helt underbara med mycket praktiskt arbete - de bygger marslandare på Tekniken nu och de är så duktiga att man blir mållös.
 
 

Onsdag

och totalt förvirrad i tiden och tror att det är torsdag. Lite tråkigt då man ju har en dag mer kvar av veckan då.
Brännskadan kliar satan - är ju ett gott tecken för då läker det ju MEN man vill ju inget annat än att pilla bort de kliande skorvarna. Men ska försöka hålla mig.

Idag gjorde jag pepparkaksformar i 3D skrivarna som blev kanonbra! En rymdraket och Darth Vader! Ska visa bilder på dem i morgon och testa att baka med dem i helgen :)

Älskar att det är jul snart <3

En bra dag

När man fall känner att total summan är 100% positiv i slutändan fastän dagen kunde blivit super usel 👍