Inte hört något alls

från Mastiff idag så det lär ju betyda att det inte blev något Robinson för mig i Augusti precis som jag misstänkte - men ändå hoppades lite på. Hade ju varit ett fantastiskt äventyr.
Antar att jag kanske borde sagt att jag går "över lik" för att vinna och att jag släpper alla min moral och värderingar bara jag får stå högst på pallen - MEN - Nej.
Man ska faktiskt kunna ha ett liv efter ett program - visst har jag vinnarskalle och vill vinna - men då ska det vara utan att behöva släppa på alla moraliska principer man har. Jag ska kunna se eleverna i ögonen sen.

Men fantastiskt erfarenhet att få provfilma och konstaterar att kameror är jag inte det minsta rädd för, jag vill aldrig arbeta i ett gigantiskt kontorslandskap och jag är supertaggad inför en utmaning som väntar till hösten inför nästa sommar....

Fördel - jag behöver inte sluta med kaffe! Planen var om jag kom med att redan nu lägga ned kaffe, socker och sådant för att inte abstinensen skulle bli så stor.

Men efter midsommar måste jag ta itu med konditionen.... får jag chansen på det jag hoppas på nästa sommar ska jag vara i mitt livs form så jag kan utnyttja varje sekund av det :-)

Gnatt på er!

Kommentera här: