Sista dagen

Innan det är dax för vårterminen att kicka igång .

Lugn morgon med hockey till lunch - Anton spelade match mot Falun - första matchen sen förkylningen. Hoppas verkligen att Anton får hålla sig frisk ett tag nu.

De förlorade men Anton kämpade på bra och fick in ett par fina tacklingar :) Fanny chockade livet ur mig och ville hänga med in och titta på hockey!

Per lyckades skära sig på en skridsko när han stog och slipade - så han fick dra upp till akuten. Där var det en sådan enorm kö att de tittade på det - och limmade bara - han hade fått vänta i många timmar annars. Men säger bara en sak - att det såret hade behövts sy! Kanonstort och blöder än!

Verkligen synd om honom - han har verkligen inte haft tur med sjukdomar och olyckor sista tiden.

Var och hämtade lite hö - och min snälla höbonde hade skjutit en till räv - och tänkte på mina jaktelever - så jag fick med mig en kanonfin - genomfrusen räv hem! Det blir något för jakteleverna att bita i så att säga nästa måndag - eller rättare sagt sätta knivarna i och öva sig på att flå och omhänderta skinn!

Kanonövning!

Nu sitter jag uppkrupen i soffan med en varm kopp te och ska titta på de två första avsnittena av "Mars" en spelfilms dokumenter som skildrar hur man tror att det kommer att gå till när människan tar sig till Mars och bosätter sig där. Sett första avsnittet nu och måste säga att det verkligen är påkostat.

Gillar ju rymden jag :-)

 

 
 

Kommentera här: