Ibland är det nästan så man blir religös

Som idag till exempel .
En skitdag på jobbet - inte eleverna men föräldrar som inte tror vi har annat för oss om dagarna än att ringa hem till dem för att berätta vad deras ungar gör eller oftast inte gör så de inte når kunskapskraven och därför inte får betyg .... vilket lite för ofta på föräldrarna  låter som om det är vårt fel till 100% .....
Eller när man faktiskt ser ungarna göra bus men föräldrarna svarar : nej mitt barn säger att hen inte gjort det - du har fel....

Så man nästan börjar undra om detta jobb verkligen är värt det- faktiskt

Då får man helt oväntat ett så underbart meddelande från en förälder till ett barn på gymnasiet som är så tacksam för allt vi gjort i skolan och berättar vilken stabil och trygg person barnet är nu och att barnet stortrivs i skolan.

Kontentan ?
Måste lära sig att inse att vi kan inte rädda alla men de vi faktiskt räddar - vilket är många fler än dem vi förlorar - är värt slitet.
Men vi måste bli bättre på att inte låta de negativa händelserna påverka oss och cheferna och överordnande måste försvara oss/ ha mandat att kunna stå upp för oss. Vi som jobbar på golvet måste kunna lita på att vi har ledningen bakom oss annars vågar vi inte agera och sätta gränser även i skarpa situationer.

Jag blir kvar även om det sliter hjärtat ur mig ibland .

Tack käre förälder - du gjorde min kväll ❤️

1 Anonym:

skriven

❤️💞❤️

Svar: ❤️
Jenny Jansson

2 Marie:

skriven

❤️💞❤️

Svar: 💚
Jenny Jansson

3 Majorskan :

skriven

❤️ och så viktig som du är för så många ❤️

Svar: ❤️tack detsamma👍
Jenny Jansson

Kommentera här: