Hemma!

Och i ett stycke. Smhi hade ju verkligen gått ut och varnat för att åka bil idag pga snöfall, blåst och isiga vägar - så vi gav oss iväg jätte tidigt för att slippa den värsta trafiken. Våran list funkade och visst var väglaget åt helvete dåligt mellan Sveg och Orsa men tack vare att vi knappt mötte några bilar och att vi inte hamnade efter några stoppklossar funkade det utmärkt.
Tyvärr regnar det här i Ludvika så all den fina snön kommer väl att försvinna och vägarna bli isgator - som vanligt. Dessa jäkla isgator är hopplöst tråkiga och så himla onda att trilla på - börjar bli för gammal för att trilla på is.
 
Fanny är i Grängesberg och Anton med vänner i Sunnansjö så kvällen har ägnats åt att plocka ihop alla väskor, tvätta, installera julklappar och Per tittar på hockey.
Jag fick en kanonfin ljudanläggning av Per i julklapp som blir kanon ihop med den stora skärmen jag fick i födelsedagspresent. Så nu kommer jag att kunna jobba som en drottning :-)
 
Annars blir det en lugn vecka skulle jag tro. Barnen vill upp på mellandagsrean på torsdag, Anton har innebandyträningar och jag ska se till att vila mycket.
Tittade på Per Moberg på julafton och han lagade rotmos med fläsklägg - det såg så himla gott ut att jag bestämt mig för att faktiskt göra det en dag.
 
 

Kommentera här: