Ni som känner mig...

...vet att jag hatar hat. Paradoxalt för då hatar jag ju även mitt eget hat män människor som lägger ned så mycket tid och kraft på att vara misstänksamma i allt mot "de andra" människorna, tro på allt som skrivs på nätet och gladeligen sprida denna vidriga propaganda - dvs rasism och ha mage att låtsas att det är vardag, sanning och att alla andra människor är dumma i huvudet....... 
Jag hatar all form av har men just rasism och nazism får mig att gå i taket fullständigt. Det sorgliga på facebook är dock att man ser att de får så himla mycket positiv uppmärksamhet medan de som inte tycker som dem håller tyst. Ytterst sällan de får mothugg.
 
Jag gjorde slag i saken och raderade en person idag på facebook som vän som sprider sina rasiståsikter vitt och brett på nätet och gör sitt bästa för att gjuta in skräck och rädsla hos sin omgivning - och det värsta är att "hen" inte ens fattar att hen gör det utan garanterat är övertygad om att hen sprider sanningen.
Ensamna och isolerade med "rätt bekanta" lever de ute i byarna.
Skulle inte alls bli förvånad om hen kandiderar till sverigedemokraterna nästa val.
 
Annars kan man ju gå den fega vägen och bara markera att man inte vill se personens inlägg mer. Jag raderade hen som vän.
Det känns bra och befriande.
 
Mitt liv
Min facebook
Ska bli utan energitjuvar

Kommentera här: