Det stormar ute...

och jag kommer på mig själv att sitta och längta tbx till Svalbard. Hade varit helt underbart att få uppleva en storm där.
Annars går dagarna i ett rasande tempo då Per den stackaren fortfarande är sjuk och jag får agera ensamstående mamma just nu och ta hand om allt.
Slitigt men all respekt till de föräldrar som faktiskt är ensamna.
Men i morgon ska han äntligen kontakta sjukvården - han har haft hög feber hela veckan och är riktigt sliten nu.
 
Lektionerna idag blev suveräna och jag hann följa med Anton efter jobbet så han blev klippt.
Min hosta är inte ok än - klarar inte av att undervisa med "full fröken röst" men det går bra - så glad att jag inte fick den feber Per och Anton haft.
Än så länge i varje fall :)
 
Helgen lär väl bli en massa skjutsande hit och dit. Anton har hocketträning hela lördagen och på söndagen är det första uttagningen till dalalaget!
Det är i Smedjebacken och ska bli sjukt spännande!
 
Mina steg då?
Har inte kommit under 10 000 steg en enda dag än!
Och ska erkänna en sak - har sedan i måndags tagit itu med det där med att plocka bort kolhydrater igen. Gick inte efter Dukan eller viktväktarna utan gjorde slag i saken och gick med i en grupp på facebook vars "ledare" jag har flera kokböcker av - Ulrika Davidsson.
Tillsammans med ett gäng andra damer kör vi en sex veckors kurs tillsammans med peppning av henne, hon fiixar inköpslistor, menyer osv - och vet ni - denna vecka har varit kanon.
Så skönt att äta riktigt god mat istället för dessa enformiga dieter!
Inga kolhydrater - i två veckor tre fastedagar per vecka - sen två - men även på fastedagarna är hennes kockrecept mums!
 
Så vi får väl se. Kände mig lite mer taggad när jag fick så bra svar av läkaren i fredags - och jag känner ju hur hela kroppen blir bättre av att ta bort socker/kolhydrater. Så det är väl bara att testa - igen - och försöka orka hålla i.
Men har jag nu blodvärden som är i topp så ska väl orken finnas där någonstans <3
 
Och på lördag ingår två glas vin i dieten enligt veckomenyn!!
Det ni :)
 

Kommentera här: