Två bra dagar!

På G! I morgon kväll och på fredag kommer författaren Frida Jonsson-Svensson hit för att föreläsa om sin bok "Min bror tog drogerna" som handlar om medberoende som syskon i familjer med droger. I morgon - personal och föräldrar - på fredag jobbar hon med våra elever. Kommer att bli två riktigt bra dagar för alla :)

Ibland

känner jag bara att det är tur man får träffa eleverna och ha lektioner så man kommer ihåg varför man blev lärare. Denna veckan har ärligt talat varit lite för mycket arbetsmiljö och för lite undervisning.
Blir så besviken på mig själv när jag fortfarande blir så himla besviken på att människor inte är ärliga och har goda avsikter och tror gott om andra människor i sin omvärld.
Det gör fortfarande lika ont i hjärtat, underläppen darrar och jag blir kränkt - fastän jag inte alls egentligen är utsatt/kränkt men underläppen darrar ändå av besvikelse för andra människors utsatthet och min oförmåga/hjälplöshet att hjälpa till fastän man gör så gott man kan.

Just det - att man inte kan göra det ok/bra - fast man verkligen gör så gott man kan - att göra det "good enough"......Ja - jag kommer aldrig att vänja mig vid att inte bli besviken.
Människans okränkbarhet
Värdegrunder
FN:s barnkovention....

Vad betyder det ?`
Vad betyder det för DIG?
Jag vet vad det betyder för mig - och jag antar att det är därför min underläpp darrar än efter alla dessa år.

Jag och mina två kollegor idag

Har haft en hel dag med evolution .
Helt ok dag :-)