Dagens ridtur

Blev ganska lugn men fylld av lite spännande upplevelser. Försöker ju starta upp honom lite lugnt även om han inte är så duktig på att ta det just lugnt.

Blev arbete på ridbanan igår så idag gick vi ut i skogen och joggade/skrittade lite - gick kanoners och han blev knappt svettig - vilket är bra då han annars - när man försöker ta det lugnt - anstränger sig så för att ta det lugnt - att han blir svettig av det :)

Grymt vackert i varje fall ute i skogen.

 


Tog turen via Östanbjörka för att tita på lite läskiga saker. När man tänker på det är det helt fantastiskt hur han är nu när man rider - visst blir han rädd - men han frågar - jag visar vart vi ska - och så gör han det jag ber om - i 9 fall av 10.
Som vid ett gammalt ödetorp idag - som de håller på att renovera. Röde HATAR vita saker och idag stod det typ lika mycket vit frigolit som hela torpet på gården. Han fick givetvis lite skälvan men gick förbi - tänkte inte ens på att vända/stanna/backa som han skulle ha gjort för några år sedan utan gjorde som jag bad och gick förbi <3
I Östanbjörka finns det kossor - med kalvar och idag stod de nära vägen - vilket fick honom att rejält höja på öronen.
 
 
 
Men tack och lov så muade de inte, kalvarna tittade bara nyfiket och Röde slappnade av.
Kan man annat än att älska kossor när man ser dem i landskapet!
Fler kossor åt Sverige!

Kommentera här: